Τεννές : «Η έκβαση του ντέρμπι θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΟΚ»

Τεννές : «Η έκβαση του ντέρμπι θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΟΚ»

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, το επερχόμενο ντέρμπι στην Τούμπα αλλά και το εξίσου κρίσιμο ματς του Περιστερίου μίλησε ο Μπάμπης Τεννές.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Τεννές, με τον προπονητή της Λαμίας να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, να υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ θα κρίνει ουσιαστικά την έκβαση στο ντέρμπι της Τούμπας και να χαρακτηρίζει δύσκολο το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι, καθώς «ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως εξελίσσεται το πρωτάθλημα: Ας ξεκινήσω από τα κάτω στρώματα, εμείς έχουμε μια μικρή άνεση, σε σύγκριση με την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα αλλά έχουμε ακόμα οχτώ αγωνιστικές με δύσκολα παιχνίδια για όλους μας. Έχουμε και παιχνίδια μεταξύ μας και πιστεύω θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Όσο αναφορά την κορυφή ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα επειδή έχει τα παιχνίδια με τους άλλους δύο μέσα στην έδρα του και όλοι ξέρουμε τη δύναμη της Τούμπας. Αλλά δεν παύουν να είναι δύο παιχνίδια ντέρμπι. Δε νομίζω ότι ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε η ΑΕΚ μπορούν να πατήσουν φρένο σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ίσως όμως τα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα να κρίνουν τον πρωταθλητή.

Για το αν πιστεύει ότι μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω η Λαμία από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Καταρχάς νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είδε το παιχνίδι με εμάς όπως θα δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι το είδαν λίγο πιο χαλαρά. Είχαμε και εμείς μια καλή αμυντική λειτουργία που τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο δεν άφησε τους γρήγορους παίκτες του να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Όμως αν θυμηθούμε, βγήκαμε από το καβούκι μας για πέντε λεπτά, μείναμε ανοιχτοί, το πληρώσαμε και μάλιστα πολύ ακριβά.

Για το ντέρμπι της Κυριακής: Αν και η ισοπαλία δε βολεύει κανέναν, πιστεύω θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στο γκολ. Κατά την άποψή μου ο ΠΑΟΚ διαθέτει εξαιρετικά άκρα και στην αμυντική του γραμμή και οι πλάγιοι επιθετικοί του είναι εξαιρετικοί παίκτες. Έχουν μεγάλη ικανότητα, καλά τρεξίματα, κερδίζουν τις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Εκεί και στις στημένες φάσεις πιστεύω ότι μπορεί να κριθεί το παιχνίδι. Όπως είπα και πριν δε πιστεύω ότι θα ανοίξει το παιχνίδι. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που μπορεί να πάει σε φάση άμυνας. Θα διεκδικήσει το παιχνίδι, τώρα το τι θα καταφέρει εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ.

Για το Ατρόμητος-ΑΕΚ: Μεγάλη δυσκολία για την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ καλός. Είναι και αυτό ένα ντέρμπι. Σε αυτή την αγωνιστική παίζουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μια πρόβλεψη για την πεντάδα: Σίγουρα αυτοί που είναι οι τέσσερις πρώτοι και για την πέμπτη θα γίνει μεγάλη μάχη. Θεωρώ ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, ο Πανιώνιος αλλά και ο ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός θα μπει στη διεκδίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ