Το «follow» του Κάρλος Τζούνιορ στον Ολυμπιακό άναψε… φωτιές (vids)

Το «follow» του Κάρλος Τζούνιορ στον Ολυμπιακό άναψε… φωτιές (vids)

O Κάρλος Τζούνιορ ακολούθησε τον Ολυμπιακό στα social media φανερώνοντας την επιθυμία του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάρλος Τζούνιορ έρχεται στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτή τη φορά εκείνος είναι που έδωσε το… δικαίωμα.

Ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κάνει καταπληκτικά παιχνίδια με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα στην Πορτογαλία, έκανε πριν από λίγες μέρες «follow» τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Instagram. Μια κίνηση που άναψε… φωτιές και φούντωσε τα σενάρια.

Και μια κίνηση που δείχνει πως από την πλευρά του παίκτη υπάρχει η επιθυμία για μια μετακόμιση στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Τζούνιορ γνωρίζει άλλωστε πως οι ερυθρόλευκοι τον έχουν τσεκάρει και όπως αναφέρει σήμερα ο Κόκκινος Πρωταθλητής, η διοίκηση φαίνεται πως περιμένει την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να προχωρήσει σε κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Σάντα Κλάρα έως το 2024, με την αξία του να κυμαίνεται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 11 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά την τελευταία διετία μετράει 20 γκολ και 10 ασίστ σε 67 παιχνίδια, έχοντας ξεχωρίσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ