Θρήνος στον ΠΑΟΚ για Ζελομοσίδη

Θρήνος στον ΠΑΟΚ για Ζελομοσίδη

Ο Νίκος Ζελομοσίδης που είχε διατελέσει μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο Νίκος Ζελομοσίδης που είχε διατελέσει μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ είχε προσφορά και στα ερασιτεχνικά τμήματα του Δικεφάλου, λόγω κορωνοϊού.

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του εκλεκτού μέλους του Σωματείου, Νίκου Ζελομοσίδη. Ο αγαπητός Νίκος υπηρέτησε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ από πολλά διοικητικά πόστα επί μακρόν και με ιδιαίτερη επιτυχία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Ζελομοσίδη. Εκλεκτό μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, στενός συνεργάτης αλλά και μέλος των διοικήσεων τόσο της ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Νίκος Ζελομοσίδης συνέδεσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, με ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ευρωπαϊκής ιστορίας του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ