ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Συνέχεια στα πλέι οφ της Super League 1, με ένα ακόμη ντέρμπι!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Συνέχεια στα πλέι οφ της Super League 1, με ένα ακόμη ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδό του, τη Λεωφόρο. Στόχος των «πρασίνων» είναι να ξεπεράσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα με 3-1 στο Καραϊσκάκη. Σε ένα ματς στο οποίο μπόρεσαν να προηγηθούν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό.

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από τη δεύτερή του ήττα στη διαδικασία των πλέι οφ. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν στο γήπεδό τους από την ΑΕΚ με 3-1. Ένα αποτέλεσμα για κάποιους έκπληξη, εξαιτίας της εικόνας που είχε η ΑΕΚ μέχρι πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Μπόλονι: «Να ρωτήσουμε τον… Θεό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε στη NOVA για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη: Για το αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε στον Θεό… Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

Για το αν είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε… γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε. Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη: «Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming Live StreamingΛινκς  για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ