Καμαρά : «Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

Καμαρά : «Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για τη ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ο Δικέφαλος ήταν πιο αποτελεσματικός και πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Ο Μαντί Καμαρά αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ήταν πιο αποτελεσματικοί και έβαλαν τα γκολ.

Παράλληλα ο Αφρικανός μέσος τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.

Οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά:

Για την ήττα με 2-0: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και έβαλε τα γκολ. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πρέπει τώρα να δούμε τη συνέχεια».

Για τις απουσίες: «Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο οι απουσίες. Εκτός από τον Αβραάμ υπήρχαν πολλοί συνηθισμένοι παίκτες. Πρέπει να δούμε τι έγινε σήμερα. Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις διότι αυτός ο σύλλογος θέλει και το Κύπελλο».

Για το Κόπα Άφρικα και ότι παίζει συνέχεια: «Το Κόπα Άφρικα είναι ακόμα μακριά. Θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ έως τότε. Δεν αποτελώ εξαίρεση διότι για όλους τους παίκτες ισχύει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ