Ζίβκοβιτς : «Νίκη ψυχολογίας»

Ζίβκοβιτς : «Νίκη ψυχολογίας»

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμφάνιση του απέναντι στον Ολυμπιακό και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Μια νίκη, που όπως τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, θα βοηθήσει πολύ ψυχολογικά τους Ασπρόμαυρους, οι οποίοι παλεύουν για να βγουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίβκοβιτς:

«Ήταν μια νίκη που την περιμέναμε καιρό. Ξέραμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Δουλέψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας και φύγαμε με τους βαθμούς της νίκης. Την χρειαζόμασταν για πολλούς λόγους, οι ποδοσφαιριστές προετοιμάστηκαν σωστά και θέλαμε τους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο γκολ έπιασα ένα τέλειο σουτ και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα. Το πανηγύρισα γιατί ένιωσα ότι εκείνη την στιγμή εκτονώθηκαν τα συναισθήματα μου.

Στο δεύτερο γκολ πήρα μια εξαιρετική πάσα, είδα τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και αφού “τσίμπησα” την μπάλα έκανα και πάλι αυτό που έπρεπε. Είναι σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί γιατί θα μας βοηθήσουν και ψυχολογικά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Μας λείπει η σταθερότητα σε ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και σίγουρα σε πολλά παιχνίδια δεν είχαμε τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ