ΠΑΟΚ : Η πρώτη εκτίμηση για Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ : Η πρώτη εκτίμηση για Ζίβκοβιτς

Ο Σέρβος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Ζίβκοβιτς στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, καθώς μπορεί να σκόραρε δύο γκολ και να οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, αλλά στο 70’ τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Τζόλη.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έπεσε στο έδαφος και έπιασε τη γάμπα του, με τον γιατρό του ΠΑΟΚ να κάνει νόημα στον πάγκο του Δικεφάλου για αλλαγή. Μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ο γιατρός του ΠΑΟΚ τον εξέτασε και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Το ιατρικό τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται καθησυχαστικό όσον αφορά στον τραυματισμό του 24χρονου, αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο βραχύσωμος άσος θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, με την κατάστασή του Σέρβου μεσοεπιθετικού, πάντως, να μην εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού του Δικεφάλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ