ΑΕΚ : Συζήτηση Ανσαριφάρντ – Χιμένεθ στα Σπάτα

ΑΕΚ : Συζήτηση Ανσαριφάρντ – Χιμένεθ στα Σπάτα

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Μανόλο Χιμένεθ είχαν συζήτηση τη Δευτέρα στα Σπάτα σχετικά με το μεταξύ τους συμβάν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αντέδρασε, όταν ο Μανόλο Χιμένεθ τον έκανε αλλαγή, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον προπονητή να μην αφήνει… αναπάντητη την αντίδραση του παίκτη του.

Οι δυο άνδρες τα αγκαλιάστηκαν και έδωσαν τέλος στο μεταξύ τους περιστατικό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Ένωσης με 3-1 επί των Αρκάδων, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας. οι δυο άνδρες θέλησαν να λύσουν το θέμα που δημιουργήθηκε μια και καλή. Πιο συγκεκριμένα, πριν την προπόνηση Χιμένεθ και Ανσαριφάρντ μίλησαν μεταξύ τους, ενώ αμφότεροι πήραν το λόγο και στα αποδυτήρια και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Αρχικά ο Χιμένεθ είπε: «Ηρθε μία νίκη που μας βοηθά πολύ για τη συνέχεια. Είναι μία σημαντική για όλους μας εδώ μέσα. Είχαμε όμως και ένα άσχημο περιστατικό, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον Καρίμ. Το σημαντικό είναι ότι λύθηκε. Μιλήσαμε πριν και το λύσαμε. Προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια όλοι μαζί όπως πρέπει». Στην πορεία το λόγο πήρε και ο Ιρανός ζητώντας «συγγνώμη», λέγοντας: «Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μου και ζητώ συγγνώμη. Καλούμαστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για το καλό της ΑΕΚ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για αυτή την συμπεριφορά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ