Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο Ντελαζόντ στο Βικελίδης

Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο Ντελαζόντ στο Βικελίδης

Ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ θα διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΚΕΔ όρισε τον Γάλλο Ντελαζόντ στο ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των play off της Superleague για την 5η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/4). Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επέλεξε δυο ξένους ρέφερι στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Στο ματς του ΟΑΚΑ ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ, ο οποίος είναι ρέφερι της Β’ κατηγορίας της UEFA και δεν έχει σφυρίξει ξανά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όμως ο 35χρονος ρέφερι είχε διευθύνει το Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 στις 8/8/2019 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και το Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 στις 11/10/2020 για το Nations League.

Στο Άρης-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο 28χρονος Γάλλος Βίλι Ντελαζόντ, επίσης Β’ κατηγορίας που δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ ελληνική ομάδα ούτε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ