Αρης : Με Γκάμα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Αρης : Με Γκάμα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/4, 19:30).

Με τον Μπρούνο Γκάμα στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Αρης στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Ο Πορτογάλος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπρούνο και οι ανέτοιμοι Κάτσε και Μπεναλουάν.

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (21/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Bruno Felipe και οι ανέτοιμοι Ergys Kace, Yohan Benalouane (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ