ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Άλλο ένα δυνατό ματς στη διαδικασία των πλέι οφ της Super League 1, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με... φόντο τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ντέρμπι Θεσσαλονίκης! Άλλο ένα δυνατό ματς στη διαδικασία των πλέι οφ της Super League 1, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με… φόντο τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άρης με νίκη του καταφέρνει να μείνει μόνος δεύτερος, ενώ αν ο ΠΑΟΚ μπορέσει να κάνει το «διπλό» τότε φτάνει τον Άρη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος!

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος, δεν έχει στη διάθεσή του τους Κάτσε, Μπεναλουάν, Μπρούνο. Στην αποστολή μπήκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκανέα, Ξαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, δεν έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς. Εκτός θα είναι οι Καγκάβα, Περέιρα, Μιχάι.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Μάντζιος: «Έτοιμοι για τη νίκη»

Ο Άκης Μάντζιος σε δήλωσή του στη NOVA για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Ειδικά ένα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, είναι θέμα διάθεσης, ημέρας και ποιάς ομάδας θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Σεβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο και συγκεντρωνόμαστε ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, πέρα από την αλλαγή σχηματισμού. Το αναλύουμε, το συζητάμε και θεωρούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε πρώτα απ’ όλα συγκεντρωμένοι. Ο βαθμός ετοιμότητας μας να είναι αυτός που πρέπει και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Σνάουτσνερ: «Δεν το φοβάμαι το ματς»

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ μίλησε ο βοηθός προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε δύο φορές δεν κερδίσαμε, αλλά η εικόνα μας ήταν καλή στο πρώτο ματς, χάσαμε με 1-0 με πέναλτι που νομίζω δεν υπήρχε. Είμαστε καλά ψυχολογικά μετά τη νίκη, ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, αν παίξουμε με πάθος και είμαστε στο πλάνο του παιχνιδιού. Και ο Άρης είναι σε φόρμα, θα γίνει καλό ματς και μακάρι να κερδίσουμε εμείς. Πρέπει να το προσεγγίσουμε στο επιθετικό κομμάτι του Άρη εκεί όπου έχει παίκτες με ποιότητα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Είναι δεμένη ομάδα ο Άρης, αλλά είμαστε καλή ομάδα και εμείς και δεν το φοβάμαι το ματς».

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ