Καρυπίδης σε Γκαρσία : «Ντροπή σου…»

Καρυπίδης σε Γκαρσία : «Ντροπή σου…»

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη τα «έχωσε» στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις απρεπείς χειρονομίες του πριν τη σέντρα του ντέρμπι.

Τετ α τετ με τον Πάμπλο Γκαρσία είχε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Αρης να τα… χώνει στον Ουρουγουανό προπονητή του ΠΑΟΚ για τις απρεπείς χειρονομίες που έκανε πριν τη σέντρα του αγώνα.

«Είναι ντροπή να κάνεις χειρονομίες και να απαντάς στην κερκίδα. Είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να κρατήσει επίπεδο. Ντροπή σου», του είπε χαρακτηριστικά ο Καρυπίδης. Το αφεντικό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν έξαλλος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρη, έκανε απρεπείς χειρονομίες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε έντονο ύφος, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Καρυπίδης ήταν έξαλλος από τις χειρονομίες και την εν γένει συμπεριφορά του προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Βιλί Ντελάζο, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και τα… έψαλε στον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ