ΟΦΗ: Συνεχίζει κανονικά ενόψει ΑΕΛ

ΟΦΗ: Συνεχίζει κανονικά ενόψει ΑΕΛ

Χωρίς κανένα νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΛ.

Χωρίς κανένα νέο πρόβλημα συνεχίστηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, ενόψει του σημαντικού αγώνα με την ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το σημερινό πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια για τους παίκτες του, περιλάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων.

Οι απόντες για τον τεχνικό των Κρητικών. Νέιρα, Καστάνιος, Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σόουζα, Τσιλιανίδης, Γκαργκαλατζίδης και Βαζ, δεν υπολογίζονται. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για αύριο η τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου μετά το τέλος της αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (22/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (24/4, 17:15) με την ΑΕΛ.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Βασίλη Σηφάκη, Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Felipe Souza να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (23/4), στις 09:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ