«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γκλάβτσιτς» (vids)

«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γκλάβτσιτς» (vids)

Δημοσίευμα από την Κροατία κάνει λόγο για ενδιαφέρον των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για την περίπτωση του 24χρονου χαφ της Σλάβεν Μπελούπο, Νεμάνια Γκλάβτσιτς.

Ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού αποκαλύπτει Μέσο της Κροατίας για μεταγραφικό στόχο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportske novosti», οι δύο ομάδες της Αθήνας ενδιαφέρονται για τον 24χρονο χαφ της Σλάβεν Μπαλούπο, Νεμάνια Γκλάβτσιτς.

Ο Σέρβος άσος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του η οποία τον κοστολογεί στο 1,5 εκατ ευρώ και όπως αναφέρεται είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει από το ρόστερ της Σλάβεν. Για αυτό τον λόγο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της Ευρώπης πέραν των δύο ελληνικών, όπως σημειώνεται.

Ο Γκλάβτσιτς έχει ύψος 1,72 και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σερβίας. Αγωνίζεται στον άξονα και φέτος έχει καταγράψει 26 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο ματς Κυπέλλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν (Κ19) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τελεόπτικ – Σπαρτάκ Σουμοπότιτσα Σερβίας και από τον Ιούλιο του 2019 βρίσκεται στη Σλάβεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ