Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Σαββίδης

Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ευρεία τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έστειλε σαφές μήνυμα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας αλλά και για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Επανεμφάνιση Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου είχε διαδικτυακό συμβούλιο με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ αλλά και με επικεφαλής τμημάτων της ομάδας όπου ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει στη σεζόν ενώ έδωσε το σύνθημα και για την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σαββίδης ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΟΚ, όλα τα τμήματα να συνεργάζονται καθημερινά με στόχο την επιτυχία σε όλους τους τομείς. Από το αγωνιστικό κομμάτι μέχρι και το εμπορικό/οικονομικό. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μάλιστα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρέπει να μένει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Συλλόγου, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με τα στελέχη του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, ζήτησε ανάλογες συσκέψεις ευρείας κλίμακας να γίνονται συστηματικά, με αποτέλεσμα οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ