ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έχρισε MVP τον Γκαρσία

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έχρισε MVP τον Γκαρσία

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ωστόσο στα αποδυτήρια μετά το ματς ο διεθνής χαφ αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία και ζήτησε να πάρει εκείνος το βραβείο.

Για ακόμη ένα ντέρμπι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη ωστόσο χάρη στο γκολ του Λιβάι Γκαρσία στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό. Μια ισοπαλία βέβαια που μπορεί να αποδειχθεί χρυσή στη συνέχεια καθώς χάρη σε αυτή διατηρείται το +5 για τους «κιτρινόμαυρους» απέναντι στον αντίπαλό τους, στη μάχη για την τετράδα.

MVP του ματς ψηφίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος πράγματι ήταν εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι ωστόσο ο ίδιος είχε άλλη άποψη. Με το τέλος του ματς ο Γκαρσία αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του για την πολύ καλή του εμφάνιση αλλά και το γκολ που πέτυχε με τον Έλληνα μέσο να ζητάει να δοθεί το  βραβείο του MVP στον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο ματς. «Εμένα βρήκατε; Ποιος με είδε τόσο καλό; Δώστε το στον Γκαρσία, ήταν ο καλύτερος», έλεγε χαρακτηριστικά ο Γαλανόπουλος.

Ο ίδιος ο Γκαρσία που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και στα καλύτερά του, έδειχνε ανεβασμένος ψυχολογικά και για την εμφάνισή του αλλά και για το γεγονός ότι σε λίγο καιρό αναμένεται να σμίξει ξανά με τον μικρότερο αδερφό του Τζούντα, που θα ενταχθεί και αυτός στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ