«Τρελή» πρόταση από το Κατάρ για τον Ολιβέιρα

«Τρελή» πρόταση από το Κατάρ για τον Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα φέρεται να έχει μια μυθική πρόταση από την Αλ Ραγιάν που αγωνίζεται στο Κατάρ και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα να μείνει εκτός μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Πορτογάλος επιθετικός όμως εκτός από το κάταγμα στα πλευρά που θα του στερήσει τη συμμετοχή του από τα υπόλοιπα ματς, φαίνεται πως ολοκληρώνει και τον κύκλο του στην ΑΕΚ, αφού όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ έχει και μια απίστευτη πρόταση από το Κατάρ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η Αλ Ραγιάν προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3 εκατ. ευρώ «καθαρά», ενώ το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ τού αποφέρει 1,2 εκατ. ευρώ και η πρόταση ανανέωσης ήταν για 700.000 ευρώ το χρόνο.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας λοιπόν, πολύ δύσκολα ο Ολιβέιρα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, αφού η πρόταση από την ομάδα του Κατάρ είναι με τουλάχιστον τετραπλάσιες απολαβές. Παράλληλα, όμως και ο ίδιος ο παίκτης σκέφτεται περισσότερο την αποχώρηση του, αφού προτού φτάσει στα χέρια του η πρόταση, ήθελε να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ