Οι τρεις Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες που βλέπει η ΑΕΚ

Οι τρεις Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες που βλέπει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα και οι τρεις που έχει βάλει στο μάτι είναι Βραζιλιάνοι.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, αφού δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία των Τσιντώτα και Αθανασιάδη τη φετινή σεζόν. Η διοίκηση της Ένωσης προχωράει το πλάνο της και «κυκλώνει» ονόματα για τη θέση «1», ενώ στη λίστα της βρίσκονται τρεις Βραζιλιάνοι, με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας, που εδώ και καιρό απασχολεί την Ένωση.

Εκτός από αυτόν όμως, η ΑΕΚ κοιτάζει ακόμη δυο συμπατριώτες του σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα Για Σπορ», με τον Φαμπιάνο ωστόσο να μοιάζει πως είναι π πρωταρχικός στόχος.

Τα άλλα δυο ονόματα που «παίζουν» για τους κιτρινόμαυρους είναι ο Ρενάν Ριμπέιρο, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ, αλλά πλέον είναι τρίτος στην ιεραρχία και ψάχνεται να αποχωρήσει από τα «λιοντάρια» παρότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Ο 31χρονος δεν υπολογίζεται από τον Ρούμπεν Αμορίμ, παρότι είναι από το 2018 στην ομάδα, ενώ την πρώτη σεζόν δόθηκε δανεικός από την Εστορίλ και εν συνεχεία με αγορά 1 εκατ. ευρώ. Πρόπερσι είχε 38 συμμετοχές και πέρσι 18, αλλά φέτος ούτε μία.

Ο έτερος Βραζιλιάνος στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Ντάνιελ Τένενμπαουμ, που ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και φέτος ήδη 48 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά η ομάδα του Ισραήλ έχει πρόθεση να το ανανεώσει, παρότι ο ίδιος ψάχνεται για μια νέα πρόκληση. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεδομένα έχει βολιδοσκοπήσει την κατάσταση για την περίπτωση του Φαμπιάνο, ενώ φέρεται να είχε και μια πρώτη επαφή με τον Τένενμπαουμ κυρίως για να τσεκάρει τις προθέσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ