Ολυμπιακός: Απονομή στις 12 Μαΐου με ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Απονομή στις 12 Μαΐου με ΠΑΟΚ

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός – Στις 21 Αυγούστου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός πήρε και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ιδανικός ο συνδυασμός καθώς πάντα μια νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, πόσο δε μάλιστα όταν αυτή συνδυάζεται από την κατάκτηση και μαθηματικά ενός τίτλου.

Μετά τον Παναθηναϊκό που έγινε… θεατής των ερυθρόλευκων πανηγυρισμών σειρά θα έχει ο ΠΑΟΚ που θα πάρει μια γεύση από την απονομή του πρωταθλήματος. Μετά τον αγώνα άλλωστε με τον δικέφαλο του βορρά στο Καραϊσκάκη, στις 12 Μαίου για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα γίνει η γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η απονομή της κούπας του πρωταθλητή θα ακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες να γιορτάζουν επίσημα και με το βαρύτιμο τρόπαιο αγκαλιά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, 21ο τα τελευταία 25 χρόνια και 46ο της ιστορίας τους!

Η απόφαση για την απονομή μετά από αυτό το ματς πάρθηκε πριν λίγη ώρα από το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ στο οποίο επίσης αποφασίστηκε να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 21 Αυγούστου.
Θυμίζουμε πως τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Λεωφόρο με τους ερυθρόλευκους να μην θέλουν να είναι αυτό και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν καθώς στις 22 Μαίου ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου, στον οποίο θέλουν και πάλι να συμμετάσχουν. Αρκεί να ξεπεράσουν την ερχόμενη Τετάρτη το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ