Μουνιέ: «Θα μείνω στην Ελλάδα»

Μουνιέ: «Θα μείνω στην Ελλάδα»

Ο Άντονι Μουνιέ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην Ελλάδα και μετά την οκολήρωση της καριέρας του.

Την επιθυμία του να μείνει στην Ελλάδα και μετά την οκολήρωση της καριέρας του εξέφρασε ο Άντονι Μουνιέ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επαιξα για 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα πήγαν καλά στην αρχή, αλλά μετά άλλαξε ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και η οικονομική πολιτική στα συμβόλαια. Εγώ εκείνη την περίοδο, είχα υπογράψει ένα συμβόλαιο που κρίθηκε υψηλό σε σχέση με αυτά που ήθελαν να προσφέρουν και δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό, ώστε να μείνω ελεύθερος και να βρω κάτι άλλο.

Τότε πήγα στον Παναιτωλικό, μία ομάδα που εδρεύει σε μία πόλη που απέχει τρεις ώρες από την Αθήνα. Ηταν για έξι μήνες, επειδή είχα καιρό να παίξω. Το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψα στον Απόλλωνα, μία ομάδα που εδρεύει στην Αθήνα και μόλις είχε προβιβαστεί. Είναι μία ιστορική ομάδα. Είμαστε εντός των στόχων που είχαμε θέσει και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το που «βλέπει» το μέλλον του: «Στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι θα τελειώσω τη ζωή μου εδώ. Μετά το φινάλε της καριέρας μου, θα ζήσουμε εδώ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί μετά το ποδόσφαιρο. Ισως προκύψουν κάποιες ευκαιρίες. Οπως και να έχει, πρόθεσή μου είναι να παραμείνω εδώ μετά το τέλος της καριέρας μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ