ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming 19:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming 19:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming 19:30: Δυνατό ματς και στο Καραϊσκάκη για την 6 η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming 19:30: Δυνατό ματς και στο Καραϊσκάκη για την 6 η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής για φέτος, ενώ η ΑΕΚ παλεύει για να εξασφαλίσει την Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή χωρίς του Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ουσεϊνού Μπα. Έτσι στην αποστολή είναι οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη θα είναι με τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Σαρδέλη, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη. Εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Λάτσι, Χνιντ και Ραντόνια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming 19:30 | Χίμενεθ: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το 5-1»

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ: «Η ομάδα είναι καλά. Σήμερα οι παίκτες πρέπει να είναι πιο ξεκούραστοι και έτοιμοι για να είναι ανταγωνιστικοί».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή. Ο καθένας από εμάς πρέπει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό».

Για το αν χρειάζεται διαφορετική στρατηγική σε σχέση με το 1-5: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ευκαιρία για να βάλει ένα γκολ. Αν του δώσουμε τέσσερις ευκαιρίες μπορεί να βάλει πέντε γκολ».

Για την αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ και αν τον προβληματίζει: «Ο έλεγχος της αντίπαλης περιοχής είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να έχουμε κατοχή για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε, αλλά το να βρεθείς 25 φορές στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρεις ένα γκολ είναι ένα φτωχό στοιχείο. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να κάνουμε άμυνα στην περιοχή μας και έχουμε βελτιωθεί σε αυτό, αλλά και δυνατοί στην αντίπαλη περιοχή για να σκοράρουμε. Αυτό είναι και το δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι οι παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να συνεχίσουν να έχουν την ίδια διάθεση».

Για την αντίδραση μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Ήταν μια σωρεία λαθών που κάναμε τότε. Αν είχαμε κάνει ίδια λάθη απέναντι σε άλλη ομάδα μάλλον δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Αλλά οι παίκτες πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν ένα σοβαρό ατύχημα που μακάρι να μην ξανασυμβεί. Φυσικά και ο Ολυμπιακός το άξιζε όπως τα κατάφερε».

Φορτούνης: «Μακάρι να σκοράρω»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τον αγώνα με την ΑΕΚ, λέγοντας αρχικά: «Είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε νωρίς και παίζουμε πολλά παιχνίδια. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να είμαστε στη σωστή κατάσταση για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κάνουμε το νταμπλ. Πρέπει να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο είτε παίζουμε για το πρωτάθλημα, είτε παίζουμε για το Κύπελλο».

Για τις δύο χρονιές με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραστούμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να έρθουμε έτοιμοι στην προετοιμασία γιατί ξέρουμε πάλι πως θα έχουμε δύσκολο δρόμο για να κατακτήσουμε αυτά που έχουμε ως στόχους».

Για το ρεκόρ που κυνηγά με τις ασίστ: «Μακάρι να το πετύχω, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και ό,τι γίνεται σε ατομικό επίπεδο είναι καλό να έρχεται».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Εμείς θα μπούμε για τη νίκη εάν έρθει μεγάλο ή μικρό σκορ το θέμα είναι να δείξουμε καλή εικόνα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την παράδοση που έχει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους»: «Αυτό που κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, μακάρι να πετύχω και άλλα γκολ και να συνεχίσω έτσι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming 19:30 |  Λινκς  για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ