Παναθηναϊκός : Στην αποστολή ο Οικονόμου – Άλτμαν ή Μουνιέ για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα

Παναθηναϊκός : Στην αποστολή ο Οικονόμου – Άλτμαν ή Μουνιέ για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα

Ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία ο Βαγγέλης Οικονόμου. Δίλημμα μεταξύ Άλτμαν και Μουνιέ για μια θέση στα άκρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λαμία στη Λεωφόρο, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Βαγγέλης Οικονόμου. Αντίθετα, δεν είναι σε αυτή οι Κουρμπέλης, Μυστακίδης, Λουτσιάνο, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες και φυσικά ο Κουλιμπαλί που είναι τιμωρημένος.

Τη θέση του τελευταίου διεκδικούν οι Άλτμαν και Μουνιέ, με τον Ισραηλινό να έχει ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης. Το δίδυμο Λουντ – Δώνη δεν αλλάζει, μετά την εικόνα τους που είχαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι ο Χατζηγιοβάννης στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδημος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Ινσουα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδαρης, Μπουζουκης, Κουντουριώτης, Μουνιε, Χατζηγιοβαννης, Αλτμαν, Πισπας και Δωνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ