Αθανασιάδης: «Ήταν βαριά η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά την έχουμε ξεπεράσει»

Αθανασιάδης: «Ήταν βαριά η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά την έχουμε ξεπεράσει»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης στις δηλώσεις του για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στη βαριά ήττα που υπέστη η Ένωση από τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ.

Στη βαριά ήττα που υπέστη η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης στις δηλώσεις του για το σημερινό ντέρμπι της Ένωσης με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου. Δεν τα παράτησαν, πάλεψαν όλα τα παιδιά. Παίζαμε στο μισό γήπεδο τον Παναθηναϊκό για 70λεπτά. Αν βάζαμε νωρίτερα το γκολ θα κερδίζαμε. Είδα όλους τους παίκτες να ματώνουν για την ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό με τον Τσιντώτα: «Για μένα είναι θετικό και για τον Παναγιώτη. Και οι δυο δουλεύουμε. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και να φέρνουμε επιτυχίες».

Για το αν επηρεάζει την άμυνα η συνεχόμενες αλλαγές στον «άσο»: «Απ’ ότι έχω δει στο παρελθόν, την ΑΕΚ όταν πήρε το πρωτάθλημα, δεν επηρεάζει καθόλου».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ένα δύσκολο ματς, έχουμε προπονηθεί πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ο ένας να παλεύει για το λάθος του άλλου και να καταφέρουμε αυτό που πρέπει».

Για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου από τον Ολυμπιακό με 1-5: «Ήταν μια βαριά ήττα, ήμουν και εγώ μέσα. Το έχουμε ξεπεράσει. Προχωράμε παρακάτω. Κοιτάμε να πάρουμε το καλύτερο από κάθε ματς».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο σημερινό ντέρμπι: «Περιμένω κι αυτό που πιστεύω είναι ότι είμαστε πιο ενωμένοι. Ο ένας είναι για τον άλλο, όλοι μαζί κάνουμε επίθεση, όλοι μαζί άμυνα».

Για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που έρχεται: «Υπάρχει στο μυαλό μας. Λογικό είναι. Ένα γκολ θέλουμε και θα είμαστε στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ