Το… ψάχνει για το σχήμα ο Χιμένεθ

Το… ψάχνει για το σχήμα ο Χιμένεθ

Δύο πλάνα στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακο.

Η ΑΕΚ πηγαίνει σήμερα στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με στόχο να πάρει αποτέλεσμα. Οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να έχουν μια απόσταση ασφαλείας στη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό, όμως όπως έχει αποδειχθεί τα δεδομένα αλλάζουν ανά αγωνιστική. Οπότε σε περίπτωση ήττας θα μπορούσε να μπει ξανά σε καταστάσεις πίεσης αναφορικά με την 4η θέση.

Η Ένωση θέλει να αποφύγει τα παραπάνω και να σπάσει επιτέλους αυτό το αρνητικό σερί που τη θέλει χωρίς νίκη σε ντέρμπι. Παράλληλα, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να δώσουν και τις απαντήσεις τους μετά τη βαριά ήττα από τους Ερυθρόλευκους στο ματς του ΟΑΚΑ.

Στα αγωνιστικά παραμένει ερωτηματικό το τελικό πλάνο που θα επιλέξει για το παιχνίδι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός αμφιταλαντεύεται μεταξύ του 4-3-3 και του 4-2-3-1. Αν επιλεγεί ο πρώτος σχηματισμός είναι πολύ πιθανό να δούμε από την αρχή και τον Σιμάνσκι και τον Γαλανόπουλο και τον Κρστίτσιτς. Σε αυτό το σενάριο ο Μάνταλος θα ξεκινήσει το παιχνίδι ως αριστερός εξτρέμ.

Αν τώρα ο Ισπανός προπονητής προτιμήσει το 4-2-3-1, τότε ο Μάνταλος θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση, στον άξονα, με τον Αλμπάνη να βρίσκει χώρο στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο Τσιντώτας θα διατηρηθεί πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες μπροστά του.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα δούμε τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Πάντως μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Νεντελετσιάρου (προκειμένου να είναι «φρέσκος» στην Τούμπα ο Τσιγκρίνσκι) αλλά και ο Μαχαίρας, που είχε εξαιρετική παρουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ