Αουγκούστο: «Δεν πρέπει να μας παγιδεύσει το 0-1 του ΟΑΚΑ»

Αουγκούστο: «Δεν πρέπει να μας παγιδεύσει το 0-1 του ΟΑΚΑ»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ εξήγησε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βελτιώσει πολύ την ανασταλτική λειτουργία του.

Ο Αουγκούστο μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Αουγκούστο στη Nova:

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αμυντικά κρατήσαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα».

Για την δική του αγωνιστική άνοδο: «Πραγματικά τον τελευταίο καιρό νιώθω καλά και πρέπει να συνεχίσω ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Ο προπονητής με βοήθησε αρκετά, μου μιλούσε συνέχεια και εγώ συνέχισα να δουλεύω σκληρά και πρέπει να χτίσω πάνω στα θετικά παιχνίδια που έχω κάνει και να συνεχίσω έτσι».

Για τη συνάντησή του με τον Μαουρίσιο: «Ο Μαουρίσιο είναι καλός μου φίλος έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, είναι φυσιολογικό αυτό».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Σίγουρα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να μας παγιδεύσει αυτό. Πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ