ΑΕΚ: Στην Ολλανδία για μεταγραφές και προπονητικό ο Κονέ

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία για μεταγραφές και προπονητικό ο Κονέ

Ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται στην Ολλανδία με σκοπό να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, αλλά και προπονητικό κέντρο ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ γνώρισε και πάλι ήττα από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των play off και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Ένωση σε ακόμη ένα ματς ήταν κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στους ερυθρόλευκους και έχασε με κάτω τα χέρια και πλέον κοιτάζει τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι στην ΑΕΚ έχουν ρίξει βάρος ήδη στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται ήδη τις τελευταίες μέρες στην Ολλανδία με γεμάτη ατζέντα, προκειμένου να ασχοληθεί και με μεταγραφικούς στόχους αλλά και με το προπονητικό κέντρο που σκέφτονται στην Ένωση να κάνουν καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πρώτο μέλημα μοιάζει το προπονητικό κέντρο για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, όμως πιθανότατα να έχει επαφές και με ολλανδικές ομάδες προκειμένου να δανείσει εκεί η Ένωση παίκτες για την επόμενη σεζόν, μετά το επιτυχημένο πείραμα με τους τους Μπότο (Γκόου Αχέντ Ιγκλς) και Ιατρούδη (Φόλενταμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ