ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ζίβκοβιτς, μαγνητική για Καντουρί

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ζίβκοβιτς, μαγνητική για Καντουρί

«Παρών» ήταν στη σημερινή προπόνηση ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ. Μαγνητική για τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» απέναντι στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου.

Από την άλλη, ο Ουρουγουανός θα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς ο Μαροκινός θα υποβληθεί σε μαγνητική μέσα στην ημέρα. Ανεβαίνει ο Καγκάβα, ατομμικό για Κρέσπο και Περέιρα.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (26.04) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση.Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo και στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου, αλλά και δίτερμα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οι Σίντζι Καγκάβα και Ενέα Μιχάι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Άντριαν Περέιρα , ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα υποβληθεί μέσα στη μέρα σε μαγνητική, προκείμενου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά στον λαγονοψοΐτη.Την Τρίτη (27.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ