Απάντηση από to10.gr στον Κυριάκο και τον ΠΑΟΚ

Απάντηση από to10.gr στον Κυριάκο και τον ΠΑΟΚ

Αν τελικά αποδειχθεί ότι έγινε συνάντηση, τι θα λες μετά, αν αρχικά είπες ψέματα;

To10.gr έφερε στην επιφάνεια την, αν μη τι άλλο, ύποπτη συνάντηση Τεβεκέλη, Πουρλιοτόπουλου και Τσιαμήτρου, πεθερού του ρέφερι Αρετόπουλου, που θα διαιτητεύσει στο ντέρμπι της Τούμπας. Μια είδηση-βόμβα που ήρθε να ταράξει τα νερά και να αποκαλύψει ενέργειες που αν μη τι άλλο κινούν υποψίες.

Στον ΠΑΟΚ χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να «επεξεργαστούν» την αποκάλυψη για να αντιδράσουν με ανάρτηση-postάρισμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε ένα διάστημα που στον ΠΑΟΚ, έντρομοι εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει στο γήπεδο ο κόσμος του, κάτι που φαίνεται και από την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε, η αποκάλυψη της συνάντησης των δύο υπαλλήλων του με τον πεθερό του Αρετόπουλου λίγες μέρες πριν ο τελευταίος σφυρίξει το ντέρμπι ήταν λογικό να φέρει αναταραχή.

Ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε να «σβήσει τη φωτιά» διαψεύδοντας κατηγορηματικά ως ανυπόστατα και ψευδή μυθεύματα τα σχετικά δημοσιεύματα, τόνισε πως έχουν κατατεθεί μηνύσεις ζητώντας συνάμα την παρέμβαση ΠΣΑΤ και Ενώσεων Συντακτών. Κατανοητή ως ένα σημείο η αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Βεβαίως, επειδή τα γραπτά μένουν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Κυριάκου Κυριάκου και του ΠΑΟΚ στην παρουσία αποδεικτικών στοιχείων της συνάντησης που έλαβε χώρα στην ταβέρνα του πεθερού του Αρετόπουλου στα Γρεβενά χθες το βράδυ. Τι θα πει εάν αποδειχθεί ότι έγινε η συνάντηση; Τι θα λέει αν αρχικά αποδειχθεί ότι ψεύδονταν;

Αν και τότε θα ισχύει η… ανοιχτή πρόταση για σενάριο σειράς επιστημονικής φαντασίας στο νέο πρόγραμμα του EPSILON του Ιβάν Σαββίδη ή όχι;

To10.gr δεν πρόκειται να φοβηθεί από τις απειλές του Κυριάκου Κυριάκου και του ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει να προχωρά σε αποκαλύψεις, όσο και αν αυτές ενοχλούν.

To be continued…

to10.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ