«Εναλλακτική του Μάρκο Σίλβα για την Αλ Χιλάλ ο Μαρτίνς»

«Εναλλακτική του Μάρκο Σίλβα για την Αλ Χιλάλ ο Μαρτίνς»

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Μάρκο Σίλβα είναι ο πρώτος στόχος της Αλ Χιλάλ για να διαδεχτεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι η εναλλακτική των Αράβων.

Μέσω του… Ολυμπιακού ψάχνει τη λύση για τον πάγκο της η Αλ Χιλάλ. Μετά το διαζύγιο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον περασμένο Φεβρουάριο, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σε πρώτο πλάνο είναι δύο «ερυθρόλευκοι». Ένας πρώην κι ένας νυν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, πρώτος στόχος της Αλ Χιλάλ είναι ο Μάρκο Σίλβα που κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Δεκέμβριο του 2019 όταν και έφυγε από την Έβερτον ενώ ως εναλλακτική αναφέρουν τον επίσης συμπατριώτη τους, Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως τονίζεται, ο Σίλβα δεν «ψήνεται» και ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη προοπτική καθώς προτιμάει να συνεχίσει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αγγλία ωστόσο δεν έχει ρίξει οριστικό άκυρο στην Αλ Χιλάλ. Τέλος, για τον Μαρτίνς σημειώνεται πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Ολυμπιακό και όνειρό του είναι να προπονήσει κάποια μέρα ομάδα της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ