ΠΑΟΚ : Το… ξανασκέφτεται για Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ : Το… ξανασκέφτεται για Κρμέντσικ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του Μίκαελ Κρμέντσικ μετά τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου 1,5 μήνα.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ είχε πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, για αυτό και η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά βρισκόταν σε επαφές με την Κλαμπ Μπριζ για να κρατήσει τον Τσέχο φορ και μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Τον τελευταίο καιρό όμως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και πραγματοποιεί πολύ μέτριες εμφανίσεις, ειδικά τον τελευταίο μήνα, ενώ έχει χάσει και τη φανέλα βασικού από τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Η εικόνα του Τσέχου επιθετικού προβληματίζει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ που κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τη βελγική ομάδα, η οποία αξιώνει τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ και με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις του Κρμέντσικ δύσκολα οι Θεσσαλονικείς θα συζητήσουν την απόκτηση του. Έτσι κι αλλιώς πάντως οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη φαίνεται πως πηγαίνουν στο τέλος της σεζόν και αφού τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ άπαντες περιμένουν από τον Τσέχο να επιστρέψει σύντομα στις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ