Δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Παραμένει ψηλά στη λίστα για τα στόπερ ο αρχηγός της Ρεν

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού που έχει κεντρικού αμυντικού που έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 33χρονο αρχηγό της Ρεν που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, προσφέροντάς του συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες να τον δελεάσει για να τον κάνει ηγέτη της άμυνας της στις επόμενες αγωνιστικές σεζόν. Το νέο και πιο πρόσφατο ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη στην Γαλλία έχει σίγουρα να κάνει και με αυτή την περίπτωση.

Ο Ντα Σίλβα είναι αυτός ακριβώς που θέλει η ΑΕΚ για την θέση του Τσιγκρίνσκι αφού πρόκειται για έναν αμυντικό με εμπειρία και ποιότητα που εκτός από την Ρεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νιόρ, Σατορού, Ρουέν, Κλερμόν και Καέν. Έχει ύψος 1,84μ., τον Μάιο κλείνει τα 33 του χρόνια και το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τη Ρεν ολοκληρώνεται.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με την πλευρά του Ντα Σίλβα, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη Ρεν, όμως ακόμη κρατάει ανοικτή την πόρτα του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ