Γιόχανσον: «Ο Ντα Σίλβα είναι ηγέτης»

Γιόχανσον: «Ο Ντα Σίλβα είναι ηγέτης»

Το εγκώμιο του Νταμιέν Ντα Σίλβα που είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ έπλεξε ο πρώην μέσο της Ένωσης, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, είναι ο κεντρικός αμυντικός της Ρεν, Νταμιέν Ντα Σίλβα. Ο στόπερ της Ρεν είναι μία δύσκολη υπόθεση, ωστόσο η Ένωση παρακολουθεί στενά την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να γίνει και επίσημη κρούση μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ένας παλιός γνώριμος των «κιτρινόμαυρων», ο Γιάκομπ Γιόχανσον, είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον ποδοσφαιριστή της Ρεν, καθώς ο Σουηδός αγωνίστηκε στη γαλλική ομάδα τη διετία 2018-2020.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ μίλησε «Ώρα για Σπορ» για τον μεταγραφικό στόχο της Ένωσης χαρακτήρισε ηγέτη τον Ντα Σίλβα και ανέφερε ότι ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές των φιλάθλων.

«Ο Νταμιέν είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας ως ποδοσφαιριστής και πολύ έμπειρος παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός, ηγέτης και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Στη Γαλλία ήταν πολύ δημοφιλής, όταν έπαιζα μαζί του στη Ρεν. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι οπαδοί τον αναγνώριζαν και τον αγαπούσαν, πιστεύω το ίδιο ισχύει μέχρι σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ