ΑΕΚ : «Υπήρξε ενδιαφέρον» είπε ο Μοχτάρ

ΑΕΚ : «Υπήρξε ενδιαφέρον» είπε ο Μοχτάρ

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιούνες Μοχτάρ είχε επαφές με αρκετές ομάδες. Μία από αυτές που έδειξε ενδιαφέρον για την αγορά του ήταν και η ΑΕΚ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Μαροκινός εξτρέμ.

Μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του -αν όχι την καλύτερη- πραγματοποιεί φέτος ο Γιούνες Μοχτάρ με τη φανέλα της Τσβόλε, μετρώντας έξι γκολ σε 22 ματς στην Eredivisie. Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα ως το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο που πέρασε αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μέσα σε αυτές ήταν και η ΑΕΚ με την Ένωση να έχει επαφές με τον 26χρονο εξτρέμ, χωρίς όμως το θέμα να προχωράει περαιτέρω, όπως τόνισε με δηλώσεις του και ο ίδιος.

«Είμαι χαρούμενος που η μεταγραφική περίοδος του Χειμώνα τελείωσε. Μπορούμε πλέον όλοι μας να επιστρέψουμε με ηρεμία στη δουλειά μας», είπε αρχικά σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ολλανδική ιστοσελίδα «De Peperbus», ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Κιτρινόμαυροι για εκείνον υπογράμμισε πως:

«Η αλήθεια είναι πως είχα επαφές με πολλές ομάδες. Υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές εξ αυτών, αλλά, δεν βρέθηκε η κατάλληλη για εμένα. Έτσι, πήραν την απόφαση να παραμείνω στη Τσβόλε. Η μοναδική επίσημη πρόταση που μου έγινε ήταν από την Αλ Αραμπί. Ωστόσο, ξέρω πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν το κάνει, γιατί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έτσι, είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον νέο παίκτη να ξεχωρίσει όταν πάει εκεί, ενώ θα θέλει και αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να προσαρμοστεί».

Παράλληλα, ο Μοχτάρ μίλησε για την εποχή που έπαιζε μπάλα στις αλάνες και στις πλατείες και πόσο πολύ αυτό τον βοήθησε στη συνέχεια της καριέρας του: «Συνήθιζα να παίζω ποδόσφαιρο στο δρόμο. Εκεί ο χώρος που έχεις είναι πολύ μικρός, οπότε πρέπει να αναπτύξεις την τεχνική σου και, μιας και η ταχύτητα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βοηθάει τόσο. Αυτό έκανα και εγώ, γι’ αυτό και ξεχώρισα. Είναι κρίμα που πλέον δεν βλέπουμε τόσους πολλούς παίκτες να έχουν τέτοιες παραστάσεις από την εποχή που ήταν μικροί και έπαιζαν ποδόσφαιρο στις αλάνες, γιατί πάντα ο περισσότερος κόσμος πλήρωνε εισιτήριο για να πάει στο γήπεδο να τους δει».

Τέλος, ο Μαροκινός εξτρέμ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που έχει για να είναι μέλος της αποστολής της εθνικής ομάδας, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα θετικός: «Η αλήθεια είναι πως έχω ελάχιστες πιθανότητες να δώσω το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας στο Μουντιάλ. Αγωνίζομαι σε μία θέση που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ