Ολυμπιακός: Τσέκαρε Σουλεμάνα ο Ντε Μπαρτόλο

Ολυμπιακός: Τσέκαρε Σουλεμάνα ο Ντε Μπαρτόλο

Την περίπτωση του Καμαλντίν Σουλεμάνα τσέκαρε ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο βρέθηκε στη Σκανδιναβία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή ο σκάουτερ των ερυθρόλευκων πήγε να δει τον Πιόνε Σίστο που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με τη Μίντιλαντ στη Δανία, όμως δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που τσέκαρε.

Ένας ακόμη που είδε ο Ντε Μπαρτόλο και του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ήταν και ο Καμαλντίν Σουλεμάνα. Πρόκειται για τον 19χρονο εξτρέμ, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2020 ανήκει στην Νόρτζελαντ και σε 26 συμμετοχές μετράει 9 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Σουλεμάνα λοιπόν είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου και αρκετές ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να παρακολουθούν την περίπτωση του μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τους ερυθρόλευκους ο 19χρονος είναι στο «ραντάρ» και των Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λεβερκούζεν, ενώ ο «Αίαντας» φέρεται να έχει κάνει και επίσημη πρόταση 11,5 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που κατά το παρελθόν έχουν τσεκάρει την περίπτωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ