Με Πέλκα και Κάμπος στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Με Πέλκα και Κάμπος στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν έβγαλε όλη την προπόνηση, αλλά ο Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα ήταν το μοναδικό ερωτηματικό του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου οι απορίες λύθηκαν, με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να ακολουθεί μέρος του προγράμαμτος της ομάδας και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

Βεβαίως, αυτό που μένει να φανεί είναι κατά πόσο ο Πέλκας θα είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, καθώς δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς εδώ και αρκετές ημέρες. Ο ίδιος, πάντως, δεν κρύβει ότι θέλει σαν τρελός να είναι στην 11άδα και να μην χάσει αυτό το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε εκ νέου ο Τζάλμα Κάμπος, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που ένιωθε και επίσης είναι κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει πολύ στον τομέα της τακτικής και τις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση του Σαββάτου, σημειώνονται τα εξής: «Ο Δικέφαλος σε ένα μεγάλο τεστ καλείται να δείξει πως αυτή τη στιγμή είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και να πάρει τη νίκη που θα του επιτρέψει να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ