Περέιρα: «Όλοι φοβούνται την Τούμπα»

Περέιρα: «Όλοι φοβούνται την Τούμπα»

To10.gr μίλησε με τον Αργεντινό επιθετικό, που δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα και τον κόσμο και εύχεται νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Φακούντο Περέιρα βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, αλλά το μυαλό του βρίσκεται στο αυριανό ντέρμπι. Ο 30χρονος επιθετικός αναμφίβολα είναι ένα από τα «πουλέν» της «ασπρόμαυρης» εξέδρας. Φυσικά ο κυριότερος λόγος είναι η αλήστου μνήμης γκολάρα που πέτυχε στο προ τριετίας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Ο Περέιρα μίλησε στο to10.gr για την αυριανή αναμέτρηση, αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που του λείπει στην μακρινή Λα Πλάτα.

«Εύχομαι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να απολαύσουν τον αγώνα και η ομάδα να τους χαρίσει μία μεγάλη νίκη για να πανηγυρίσουν, όπως τους αξίζει», τόνισε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μου λείπει πολύ η Τούμπα γιατί είναι έδρα που όλοι οι αντίπαλοι την…  φοβούνται. Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του, που πάντα μου έδειχναν την αγάπη τους. Στον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου και θα μου άρεσε να είχα μείνει για πολλά ακόμα χρόνια, αλλά οι αποφάσεις του τότε προπονητή σήμαναν την αποχώρησή μου».

Σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί την πορεία του Δικεφάλου, ο 30χρονος επιθετικός, ανέφερε: ««Παρακολουθώ, με όποιο τρόπο μπορώ, την πορεία της ομάδας. Ξέρω πως είναι πρώτη στην βαθμολογία και ελπίζω αυτή την φορά να διατηρήσει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος της περιόδου και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί είναι αυτό που όλοι θέλουμε».

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»

Όσον αφορά στις επαφές που έχει διατηρήσει με την Θεσσαλονίκη και με τους άλλοτε συμπαίκτες του, ο Φακούντο Περέιρα, είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Διατηρώ επαφές με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και με πρώην συμπαίκτες μου. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αξέχαστοι. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα από την πρώτη ημέρα ένταξής μου στην ομάδα και με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το γκολ που έβαλε στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. «Τον αγώνα εκείνο δεν θα τον ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Έβαλα το πιο όμορφο γκολ και ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου. Μ’ αυτό το γκολ καταφέραμε να κερδίσουμε έπειτα από πολλά χρόνια μέσα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, κάτι που περίμενε και ήθελε πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ