Δεν υπολογίζεται στην Τσέλσι ο Μπάμπα, ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ

Δεν υπολογίζεται στην Τσέλσι ο Μπάμπα, ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ

Ο Αμντούλ Ραχμάν Μπάμπα αναμένεται να πουληθεί το φετινό καλοκαίρι από την Τσέλσι, διότι δεν υπολογίζεται, κάτι που φυσικά ανοίγει τον δρόμο για να τον κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος μεταγράφηκε στη Νόριτς. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά μετά από μερικούς μήνες παρουσίας του Γκανέζου μπακ στην Τούμπα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία αφήνουν ορθάνοικτη την πόρτα της παραμονής του Μπάμπα στον ΠΑΟΚ, διότι η Τσέλσι επιθυμεί να παραχωρήσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει, μεταξύ των οποίων και τον νυν αριστερό μπακ του Δικεφάλου του βορρά.

Οι Λονδρέζοι φέρονται να επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό ποσό από τις πωλήσεις παικτών, ώστε να προχωρήσουν στην αγορά του Έρλινγκ Χάαλαντ και του Νίκλας Ζίλε που βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους για την επόμενη σεζόν, ενώ εκτός του Μπάμπα δεν υπολογίζουν και τους Τιεμουέ Μπακαγιόκο, Τάμι Έιμπραχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ