«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Βίλεμς» (vid)

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Βίλεμς» (vid)

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γέτρο Βίλεμς

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στα play off και να δίνει «μάχη» για να βγει στην Ευρώπη, όμως τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με το τριφύλλι. Οι πράσινοι θέλουν να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ ενόψει της νέας σεζόν και στην Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας για τον Γέτρο Βίλεμς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Chroniclelive, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νιούκαστλ, το τριφύλλι θέλει να κάνει δικό του τον παίκτη που τον περασμένο Γενάρη είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ. Ο Βίλεμς μπορεί να αγωνίζεται στις καρακάξες, αλλά ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα.

Ο Βίλεμς δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει αρκετά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις τις οποίες ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολο να καλύψει. Ο 26χρονος μπακ προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό καθώς πριν από έναν χρόνο περίπου υπέστη ρήξη συνδέσμων και γι’ αυτό η Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός δεν αγόρασε τα δικαιώματά του, παρότι μέχρι να τραυματιστεί ήταν βασικός. Ο 28χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια με 2 γκολ και 2 ασίστ στη Νιούκαστλ, ενώ είναι 22 φορές διεθνής με την Ολλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ