Μποτία : «Να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος»

Μποτία : «Να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος»

Τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports ενόψει του αυριανού (25/2, 19:30) μεγάλου ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών ανέφερε τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης της Τούμπας.

Επίσης, ο Μποτία τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το διπλό για να μείνει ζωντανός στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες θα παίζουν με πολύ μεγάλη ένταση. Θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι εμείς να είμαστε οι νικητές και να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάνω από όλα να έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση».

Ο Μποτία αναφέρθηκε και στην κούρσα του τίτλου και κατά πόσο μπορεί να την επηρεάσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τούμπας: «Φυσικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, γιατί με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Εύχομαι να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι και να δουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας σαν Ολυμπιακός θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε την χαρά ενός καλού αποτελέσματος. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κούρσα του τίτλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ