Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Ίντερ μετά από 11 χρόνια (Pic & vids)

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Ίντερ μετά από 11 χρόνια (Pic & vids)

Η Ίντερ είναι και μαθηματικά η νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A, μετά το 1-1 της Αταλάντα με τη Σασουόλο. Τίτλος νούμερο 19 για τους «νερατζούρι» που βάζουν τέλος στη δυναστεία της Γιουβέντους.

Αναμονή τέλος για την Ίντερ. Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια οι «νερατζούρι» με μαέστρο τον Αντόνιο Κόντε επέστρεψαν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου βάζοντας τέλος στο σερί της Γιουβέντους με τα εννιά πρωταθλήματα.

Αυτή είναι η 19η κούπα για την Ίντερ που σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο μετά το 1-1 της Αταλάντα κόντρα στη Σασουόλο η οποία κράτησε την ομάδα του Μπέργκαμο στο -13, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Όσον αφορά τη μάχη της τετράδας, πλην της Αταλάντα, γκέλαρε και η Νάπολι ενώ ισόπαλες έμειναν Μπολόνια και Φιορεντίνα στο άλλο απογευματινό ματς. Η Αταλάντα έμεινε με δέκα παίκτες από το 23′ λόγω αποβολής του Γκολίνι ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Γκόσενς στο 32′. Στο 52′ ο Μπεράρντι έκανε το 1-1 για τη Σασουόλο ενώ στο 76′ η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι με τον Μαρλόν να αποβάλλεται. Ο Μουρέλ το εκτέλεσε αλλά ο Κονσίλι το έβγαλε κρατώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Την ίδια ώρα και η Νάπολι άφηνε βαθμούς κόντρα στην Κάλιαρι. Η ομάδα του Γκατούζο προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Οσιμέν στο 13′ αλλά δεν καθάρισε το ματς και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις με τον Νάντες να κάνει το 1-1 και να κρατά τη Νάπολι στους 67 βαθμούς και στο -2 από Αταλάντα και Μίλαν.

Τέλος, ισόπαλες με 3-3 ήρθαν στο «Νταλ Άρα» οι Μπολόνια και Φιορεντίνα με τους «βιόλα» να προηγούνται τρεις φορές και τους γηπεδούχους να βρίσκουν την απάντηση άλλες τόσες. Χατ τρικ ο Παλάσιος για την Μπολόνια, δύο γκολ ο Βκλάχοβιτς κι ένα ο Μποναβεντούρα για τη Φιορεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ