Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις κόντρα στον Αρη (pic)

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις κόντρα στον Αρη (pic)

Οι επιλογές του Μαρτίνς για το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης – Ποιοι έμειναν εκτός.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός (5/5, 17:15), με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τον Αρη, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Τρίτης (4/5) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα του Ακη Μάντζιου και στη συνέχεια αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ουσεϊνού Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Στις επιλογές του Πορτογάλου δεν βρίσκονται επίσης οι Κρίστινσον, Λαλά και Μασούρας, αλλά και ο Χολέμπας, που είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, σε αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεαρός Αλέξης Καλογερόπουλος. Ο 16χρονος αμυντικός, τον οποίο είχε αποκτήσει πέρσι ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ