ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Εκτός αποστολής έμεινε για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει για ακόμη ένα παιχνίδι πάρα πολλές απουσίες.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (21:30) με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη ένα ματς πολλές απουσίες. Ο Πέτρος Μάνταλος έμεινε εκτός αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε ενώ εκτός είναι επίσης οι Μπακάκης, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λάτσι, Μαχαίρας και Ραντόνια.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. O Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πέτρος Μάνταλος και Λιβάι Γκαρσία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ