Παναθηναϊκός – Λαμία : Η κριτική των πράσινων

Παναθηναϊκός – Λαμία : Η κριτική των πράσινων

Κορυφαίος παίκτης ο Κάτσε, γύρισε ορεξάτος και με γκολ ο Μουνιέ.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τους επιθετικούς της Λαμίας. Δεν είχε κάποια σπουδαία επέμβαση, ούτε χρειάστηκε να κάνει κάτι το εξεζητημένο.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Ακόμα ένα καλό ματς τον τελευταίο μήνα από τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού. Δείχνει, όσο περνάει ο καιρός, να ενσωματώνεται καλύτερα και να ανταπεξέρχεται στον ρόλο, δίχως πάντως να έχει κάποια ιδιαίτερη πίεση. Λίγα πράγματα και πάλι επιθετικά.

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Καμία πίεση για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, που στο φινάλε λίγο έλειψε να κάνει πέναλτι. Τα σημαντικά τεστ και γι’ αυτόν και για τη συνολική – νέα – άμυνα του τριφυλλιού ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ισχύει ότι και με τον Αυλωνίτη. Στα ντέρμπι που έρχονται θα κληθεί να δείξει αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού. Δεν είχε πίεση από τη Λαμία που ήταν ανύπαρκτη μεσοεπιθετικά.

ΙΝΣΟΥΑ: Το έψαχνε το γκολ και το βρήκε με υπέροχο τρόπο έπειτα από καταπληκτική ατομική προσπάθεια. Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού και σε αυτό το παιχνίδι, δείχνει να ανεβαίνει όλο και περισσότερο παιχνίδι με το παιχνίδι.

ΚΑΤΣΕ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, σε δεύτερο σερί ματς που κάνει καλή εμφάνιση. Ήταν ο λόγος που είχε καλή αμυντική λειτουργία η ομάδα, αφού έπαιζε εξαιρετικά μπροστά από τους δύο σέντερ μπακ. Λειτούργησε σωστά και μεσοεπιθετικά. Οργάνωνε, έκοβε, μοίραζε, έψαχνε και το μακρινό σουτ. Εξαιρετική εμφάνιση.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Περισσότερο έκανε αθόρυβη δουλειά μέσα στο γήπεδο, καλύπτοντας πολλούς χώρους και κλείνοντας σωστά διαδρόμους. Λίγες επαφές με την μπάλα, δεν φάνηκε καθόλου στον οργανωτικό τομέα.

ΜΟΥΝΙΕ: Έλειψε πολύ από τον Παναθηναϊκό. Το τελείωμά του στο 1-0 είναι εξαιρετικό, αφού δεν έχει φόρα, είναι επί της ουσίας εν στάση, παρ’ όλα αυτά βάζει τόση δύναμη όση χρειαζόταν για να πάει στα δίχτυα. Πήγε στο ένας εναντίον ενός, είχε πολλές καλές στιγμές, θα μπορούσε να γίνει πιο ομαδικός σε κάποιες περιπτώσεις.

ΑΛΤΜΑΝ: Καλή η επανεμφάνιση του Ισραηλινού, που έβγαλε όρεξη και διάθεση. Κουβάλησε την μπάλα, συνεργάστηκε καλά σε κάποιες περιπτώσεις με Δώνη, Λουντ, Μουνιέ, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός.

ΛΟΥΝΤ: Δεν έκανε την εμφάνιση που έκανε στη Λάρισα, όμως και πάλι ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του. Ζητάει μπάλα συνεχώς, θέλει να πάρει πρωτοβουλιές και εξελίσσεται στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό σε ηγετική φυσιογνωμία.

ΔΩΝΗΣ: Έμεινε μακριά από τις φάσεις, ίσως γιατί δεν είχε κάποιον που να μπορούσε να συνεργαστεί όπως με τον Λουντ στο ματς της Λάρισας. Όμως και πάλι έπαιξε με όρεξη και έδωσε τα πάντα σε μια θέση που φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν μπορεί να τη… σηκώσει, όσο κι αν προσπαθεί.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Θετική παρουσία στο σκάρτο εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε. Έκανε κούρσες, έψαξε την εύκολη πάσα, είχε ένα τελείωμα χωρίς επιτυχία. Απλωνόταν καλά στο γήπεδο. Δουλεύει μαζί του ο Ουζουνίδης και αν συνεχίσει και ο ίδιος να δουλεύει, θα φτάσει ψηλά.

ΣΤΑΪΚΟΣ: Έπαιξε δέκα λεπτά και έκανε τα απολύτως απαραίτητα. Δεν μπορεί να κριθεί.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ