«Φεύγει οριστικά από τη Ρεν ο Ντα Σίλβα, τον θέλει η ΑΕΚ»

«Φεύγει οριστικά από τη Ρεν ο Ντα Σίλβα, τον θέλει η ΑΕΚ»

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν απάντησε αρνητικά στην ανανέωση συμβολαίου της Ρεν και αναμένεται αν μείνει ελεύθερος, ανοίγοντας τον δρόμο για την Ένωση.

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός έμπειρου σέντερ μπακ που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν και θα αλλάξει την εικόνα της αμυντικής γραμμής της ομάδας, που φέτος ειδικά παραπαίει… Ο πρώτος στόχος της Ένωσης σύμφωνα με όσα αναφέρουν και δημοσιεύματα είναι ο Νταμιάν Ντα Σίλβα που αγωνίζεται στη Ρεν και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο 33χρονος δεν είχε αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι στη Γαλλία, όμως φέρεται να απάντησε στη Ρεν και να άνοιξε τον δρόμο για την ΑΕΚ και τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με το έγκυρο France Football, ο Ντα Σίλβα φαίνεται πως πήρε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεν καθώς φέρεται να απάντησε τελικώς αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που είχε από τον γαλλικό σύλλογο.

Μάλιστα, όπως προσθέτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μέσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του βρίσκονται δύο γαλλικές ομάδες και άλλοι τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται κάποιος εξ αυτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ