Σνάουτσνερ: «Πάντα στόχος μας η νίκη όπως και για την ΑΕΚ»

Σνάουτσνερ: «Πάντα στόχος μας η νίκη όπως και για την ΑΕΚ»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τονίζοντας πως η στόχευση του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και για την κατάσταση που βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι».

Όσα δήλωσε ο Σνάουτσνερ:

«Είμαστε καλά … Μας βοήθησε πάρα πολύ το τελευταίο αποτέλεσμα, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, είχαμε δύο ημέρες χαράς αλλά η δουλειά ποτέ δε σταμάτησε.Έχουμε ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα που κι εκεί έχουμε το στόχο μας και … προχωράμε»

Για το ότι οι δύο ομάδες είναι αντιμέτωπες σε διαδοχικούς αγώνες, αν αυτό επηρεάζει την επικείμενη αναμέτρηση και πέρα από τη διαφοροποίηση της έδρας αν στον ΠΑΟΚ περιμένουν διαφορετικό αγώνα σε σχέση μ’ αυτόν την περασμένης Πέμπτης:

«Νομίζω πως όχι …. νομίζω πως όχι …. σίγουρα. Παίζουμε πολλές φορές μεταξύ μας μέσα σε λίγες ημέρες. Νομίζω πως δεν άλλαξε κάτι. Εμείς ξέρουμε τα πάντα για το πώς παίζει η ΑΕΚ, το ίδιο κι εκείνοι για το πώς παίζουμε εμείς. Κι αυτό το παιχνίδι νομίζω δε θα είναι διαφορετικό. Πάντα ο στόχος και για εμάς και για την ΑΕΚ είναι πάντα η νίκη. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα με την ΑΕΚ».

Για την κατάσταση του Ίνγκασον και αν υπάρχουν άλλες απουσίες:

«Νομίζω πως όχι. Μόνο με τον Ίνγκασον έχουμε κάποια θεματάκια, θα μιλήσουμε με το ιατρικό επιτελείο για να δούμε σε τί κατάσταση είναι και ν’ αποφασίσουμε σχετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ