«Δεν διαπραγματεύεται τη ρήτρα του Σισέ ο Ολυμπιακός» (Pic)

«Δεν διαπραγματεύεται τη ρήτρα του Σισέ ο Ολυμπιακός» (Pic)

Η Σεντ Ετιέν θα ήθελε να μειώσει τη ρήτρα του Σισέ για να μπορέσει να τον κρατήσει ωστόσο σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει... εκπτώσεις.

Όσο η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της το όνομα του Αμπού Σισέ βρίσκεται όλο και περισσότερο στην επικαιρότητα για τη Σεντ Ετιέν. Ο δανεισμός του Σενεγαλέζου αμυντικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους οι «στεφανουά» θα πρέπει να πληρώσουν στον Ολυμπιακό τη ρήτρα των 13 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στη συμφωνία.

Ως γνωστόν όμως η Σεντ Ετιέν δεν δύναται να καταβάλει αυτό το ποσό και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γαλλία θα επιθυμούσε να ρίξει τη ρήτρα ώστε να γίνει πιο εφικτή η αγορά του Σισέ. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε τέτοιες συζητήσεις και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στον Πειραιά μετά το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει πιθανότατα τον Σισέ στο δυναμικό του αφού είναι πιθανό να έρθει κάποια πρόταση για τον Σεμέδο το καλοκαίρι καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ