Ινσούα : «Νίκη και με Ολυμπιακό»

Ινσούα : «Νίκη και με Ολυμπιακό»

Ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στη Λαμία, στάθηκε στις δύο σερί νίκες του Παναθηναϊκού, που ανοίγει την όρεξη και για μία τρίτη, στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Εμανουέλ Ινσούα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση συνολικά κόντρα στη Λαμία. Τώρα πλέον οι πράσινοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά από τις δύο σερί νίκες και σύμφωνα με τον Αργεντινό, θα τα δώσουν όλα για μια ακόμα επί του Ολυμπιακού αυτή τη φορά, για να την αφιερώσουν στον σύλλογο αλλά και τομν κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινσούα στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι ότι καιρό είχαμε να κάνουμε δύο διαδοχικές νίκες. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά, κερδίσαμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Όλη η ομάδα σαν ένα σύνολο έπαιξε πάρα πολύ καλά και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι μια καλή αρχή ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

«Οι αμυντικοί, όντως δεν το συνηθίζουμε αυτό, αλλά πραγματικά εγώ είχα μια μεγάλη ευκαιρία. Πήρα την μπάλα, κοντρόλαρα, σούταρα και πέτυχα αυτό το γκολ για το οποίο είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πολύ αισιόδοξος».

Στο ερώτημα, αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το «διπλό» στο Καραϊσκάκης παρά το προβλήματά του:

«Όλα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Μπορεί μια ομάδα να τα καταφέρνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά πάντα τα ντέρμπι έχουν ξεχωριστή σημασία. Από εκεί και πέρα καλούμαστε την επόμενη εβδομάδα να παίξουμε κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και θα πάμε εκεί για τη νίκη. Βεβαίως είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι προερχόμαστε ήδη από νικηφόρο αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να νικήσουμε, ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και γενικότερα στον σύλλογο. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε, βεβαίως ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος δεν είναι στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Για την πολυσυζητημένη ανακοίνωση των παικτών εναντίον της διοίκησης:

«Πάντοτε όλοι οι παίκτες πέρα απ’ το παιχνίδι, είμαστε και επαγγελματίες. Από εκεί και πέρα αυτό που κάνουμε είναι να επιτελούμε τη δουλειά μας, το καθήκον μας 100%. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, για όλους μας. Το κάναμε όμως για να δείξουμε ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες βρισκόμαστε εδώ και αυτοί που μείναμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είναι μία ανακοίνωση που είχε σκοπό να δείξει τον τρόπο σκέψης των παικτών, για όλα όσα συμβαίνουν. Ουσιαστικά θα θέλαμε να δείξουμε ποιες είναι οι δικές μας απόψεις σε αυτή την κατάσταση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι μέσω αυτής της ανακοίνωσης να βρεθεί μια λύση. Είμαι πεπεισμένος ότι πραγματικά θα βρούμε λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ