Παναθηναϊκός : Ζητάει αποπληρωμή των οφειλών ο Στραματσόνι και απειλεί με καταγγελία

Παναθηναϊκός : Ζητάει αποπληρωμή των οφειλών ο Στραματσόνι και απειλεί με καταγγελία

Ο Αντρέα Στραματσόνι αρνήθηκε στον Παναθηναϊκό την αποπληρωμή σε 33 δόσεις και μάλιστα θέλει 182.000 ευρώ για την εφορία και αν δεν εξοφληθεί το ποσό, απειλεί ότι θα προβεί σε καταγγελία.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα «ησυχάσει» άμεσα από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν. Οι πράσινοι πέρα από τις οφειλές σε παίκτες και ομάδες, δεν έχει αποπληρώσει ακόμα τα χρέη που οφείλει στον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός πρώην προπονητής των πράσινων αρνήθηκε στον Παναθηναϊκό εξόφληση 33 δόσεων, ενώ ζητάει από την ομάδα να καταβάλει 182.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο καθώς ισχυρίζεται πως ο σύλλογος πρέπει να αποπληρώσει την εφορία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Το ποσό που πρέπει να δοθεί στον Στραματσόνι δεν αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος του στον Βασίλη Κωνσταντίνου, όμως γίνεται λόγος για οικονομική ζημιά στον τεχνικό της Σπάρτα Πράγας, αλλά και απειλή για καταγγελία!

«Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλεται στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή η οποία καταλήγει: «σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση».

Σχετικά με το ζήτημα της εφορίας ο Στραματόνι πλήρωσε την πρώτη και δεύτερη δόση, μαζί και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε λόγο της καθυστέρησης, με τον δικηγόρο του να στέλνει τα αποδεικτικά στοιχεία στον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ.

Να αναφέρουμε τέλος, πως χρήματα οφείλονται επίσης και στους συνεργάτες του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο οι οποίοι θα πρόκειται να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση με τον Ιταλό τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ