Λαμπρόπουλος : «Επικεντρωνόμαστε στους πραγματικούς μας στόχους τώρα»

Λαμπρόπουλος : «Επικεντρωνόμαστε στους πραγματικούς μας στόχους τώρα»

Στον απόηχο του αποκλεισμού της ΑΕΚ από την Ντιναμό και ενόψει της συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις έκανε δηλώσεις ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τονίζοντας ότι η Ένωση πρέπει να επικεντρωθεί στους πραγματικούς της στόχους.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News επεσήμανε πως η ΑΕΚ πρέπει να επικεντρωθεί απόλυτα στους πραγματικούς της φετινούς στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο 27χρονος αμυντικός της Ένωσης υποστήριξε επίσης ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει την πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου, καθώς παρουσιάστηκε καλύτερη από τους Ουκρανούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λαμπρόπουλος:

«Κάναμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε για την υπέρβαση, να προκριθούμε κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει. Πατάει γερά στα πόδια της, φαίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αυτό.

Μπορούσαμε και καλύτερα κόντρα στη Ντιναμό, ήμασταν καλύτεροι από αυτούς, όμως παραμένουμε μέσα σε δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και επικεντρωνόμαστε σε αυτά. Αν προκρινόμασταν στην Ουκρανία θα ήταν για τον κόσμο μας κυρίως, αλλά και για εμάς επιβράβευση της προσπάθειάς μας όλη τη χρονιά. Ωστόσο, τώρα είναι μπροστά οι πραγματικοί μας στόχοι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ