«Δυσκολεύει η περίπτωση του Τζόλη για την Μπριζ»

«Δυσκολεύει η περίπτωση του Τζόλη για την Μπριζ»

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η Μπριζ δεν μπορεί να ακολουθήσει στον πλειστηριασμό για τον Τζόλη.

Μετά τα σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία πως η Φενέρμπαχτσέ έχει στο στόχαστρό της και τον Αλέξανδρο Τζόλη, έπειτα από την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα το περασμένο καλοκαίρι, ήρθαν αυτά από το Βέλγιο πριν από λίγο. Που αναφέρονται στο δεδομένο ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον νεαρό Έλληνα, αλλά και να επισημάνουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι, το ενδιαδέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για το… golden boy του ΠΑΟΚ δυσκολεύει σε τεράστιο βαθμό την προσπάθεια της Μπριζ για να τον αποκτήσει. Και αναφέρει πως οι Βέλγοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα ποσά που ήδη ακούγονται για τον ποδοσφαιριστή.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται η προσπάθεια της Μπριζ τον χειμώνα να πάρει τον παίκτη, προσφέροντας 10 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ και τον Μάικλ Κρμέντσικ ως αντάλλαγμα, με τον ΠΑΟΚ να αρνείται την προσφορά.

Επιπλέον, αναφέρονται τα ονόματα των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Πρόκειται για τις Μπράιτον, Γκλάντμπαχ, Φενέρμπαχτσε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ, με το ρεπορτάζ να καταλήγει πως η Μπριζ δεν μπορεί να ακολουθήσει στον… πλειστηριασμό που έχει ήδη ξεκινήσει για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ